Zadnje novice

Veliko razkritje!

6 september 2024
Veliko razkritje!

Podjetje Kronoterm je ob svojem velikem razkritju ponovno postavil nove standarde v toplotnih črpalkah s svojo inovacijo ADAPT MAX. Ogrevanje stavb v Evropi povzroča kar 36% vseh emisij CO2, Kronoterm pa je svetu predstavil revolucionarno toplotno črpalko, ki emisije zmanjša za več kot 80%!

Sistem zasnovan za večje objekte, se sestavlja tako preprosto kot igra kock. Modularnost omogoča, da je montaža izjemno enostavna, pri čemer pa nikoli ne ostanemo brez gretja ali hlajenja – v primeru okvare enega modula preostali prevzamejo njegovo funkcijo do odprave napake.  ADAPT MAX združuje prednosti hišnih toplotnih črpalk s komercialno uporabo in je ena najučinkovitejših ter najtišjih toplotnih črpalk v Evropi. Namenjena je velikim objektom, kot so hoteli, šole, pisarne in tovarne.

Poleg tega je to njihova prva toplotno črpalko z naravnim hladivom, ki ima kar 300.000-krat manjši vpliv na globalno segrevanje v primerjavi s toplotnimi črpalkami, ki uporabljajo sintetična hladiva.

ADAPT MAX odpira vrata v prihodnost, kjer trajnost ni le cilj, ampak igra, ki jo vsi z veseljem igramo in neizmerno ponosni smo, da lahko kot poslovni partnerji skupaj pišemo zgodbo v uspehu.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

POSTANI DEL ZGODBE TUDI TI!

Prijavi se zdaj!

 

 

 

puerto rico banner for 70 miss world finale